رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

عصبانیت نتانياهو از اردوغان | نتانیاهو: اردوغان خودش حامی تروریسم است

  • کد خبر: ۱۹۴۷۸۹
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۴
عصبانیت نتانياهو از اردوغان | نتانیاهو: اردوغان خودش حامی تروریسم است
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به اظهارات رئیس‌جمهور ترکیه که اسرائیل را «دولت تروریست» خطاب کرده بود واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه به اظهارات رجب طیب اردوغان که رژیم صهیونیستی را «دولت تروریست» توصیف کرده بود واکنش نشن داد. 

نتانیاهو گفت: «نیروهایی هستند که از تروریسم حمایت می‌کنند یکی از آنها رئیس‌جمهور اردوغان است.»

وی اضافه کرد: «او اسرائیل را دولت تروریست توصیف می‌کند اما در واقع از گروه تروریستی حماس حمایت می‌کند. او خودش روستاهای ترکیه را بمباران کرد. ما از او موعظه نخواهیم پذیرفت.»

اردوغان امروز چهارشنبه در یک سخنرانی در نشست حزب حاکم عدالت و توسعه از رژیم صهیونیستی به عنوان یک «دولت تروریست» نام برد.

رئیس‌جمهور ترکیه گفت: «اسرائیل دارد راهبرد تخریب کامل یک شهر با مردمانش را در پیش می‌گیرد. من نسبت به آنچه در دلم می‌گذرد آگاه هستم و به صراحت می‌گویم اسرائیل دولت تروریست است.»

وی اضافه کرد: «اگر اسرائیل قتل‌ عام را به این شکل اجرا کند من همه جا این را ثبت خواهم کرد که یک کشور تروریست وجود دارد که در تمام دنیا ملعون است.»

اردوغان در بخش دیگری از اظهاراتش اضافه کرد: «من خطاب به نتانیاهو می‌گویم: شما بمب اتمی دارید. بمب هسته‌ای دارید و با آن دارید تهدید می‌کنید. مهم نیست چه دارید، خواهید رفت.»

رئیس‌جمهور ترکیه اضافه کرد: «ما اقداماتی انجام خواهیم داد تا نهادهای سیاسی و نظامی اسرائیل که به صورت بی‌رحمانه مردم مظلوم غزه را قتل عام کردند در دادگاه‌های بین‌المللی محاکمه شوند.»

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین تکرار کرد که حماس «گروه تروریستی» نیست و گفت «یک حزب سیاسی است که از سوی فلسطینیان» انتخاب شده است. خبرگزاری «اسپوتنیک» هم به نقل از اردوغان گزارش داد «نتانیاهو باید بخاطر نسل‌کشی در نوار غزه در دادگاه لاهه حاضر شود».

رئیس‌جمهور ترکیه که از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به غزه، بارها به انتقاد از اقدامات رژیم تل‌آویو پرداخته، پیش‌تر هم گفته بود دیگر نتانیاهو را به عنوان همتا و طرف صحبت در نظر نمی‌گیرد و او را کنار گذاشته است.

با وجود این، رویکرد اردوغان در قبال مسئله فلسطین با انتقادهایی هم در داخل ترکیه مواجه شده است. به عنوان مثال، امروز «متین جیهان»، روزنامه‌نگار ترکیه‌ای با انتشار تصاویری که صادرات محصولات ترکیه‌ای به رژیم اسرائیلی را نشان می‌دهد از سیاست‌های «رجب طیب اردوغان» در قبال این رژیم انتقاد کرد.

متین جیهان در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس با بیان اینکه صادرات محصولات ترکیه‌ای به اسرائیل ادامه دارند فهرستی از بیش از ۲۰۰ کشتی باری که در حال حمل محصولات مختلف اعم از نفت خام، آهن و فولاد به تل‌آویو هستند را منتشر کرده است.(عکس زیر)

او در این پیام نوشته است: «ما داریم از بنادرمان به طور متوسط ۷ کشتی عازم اسرائیل می‌کنیم. دیروز ۱۳ کشتی دیگر فرستادیم. ما از زمان شروع قتل‌عام‌ها در غزه از فلسطین در سطح لفظ حمایت کرده‌ایم اما با ۲۷۲ کشتی لوجستیک در اختیار اسرائیل قرار داده‌ایم.»

نبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه به هلاکت رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرده و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داده است. حملات رژیم صهیونیستی به شهادت بیش از ۱۱ هزار نفر منجر شده است. 

ناظران می‌گویند اقدامات اسرائیل اعم از قطع برق، محدود کردن کمک‌رسانی به غزه و انجام حمله علیه آواره‌های فلسطینی در غزه ذیل قوانین بین‌المللی مصداق جنایت‌های جنگی محسوب می‌شوند.

نظامیان رژیم اسرائیل امروز در اقدام دیگری که انتقاد شدید نهادهای بین‌المللی را به همراه داشت وارد بیمارستان الشفاء در شمال غزه شدند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->